Categoriearchief: Voorpagina

www.appp.nl

Onze kerk in Coronatijd

Beste mede-parochianen. Als ik dit artikel schrijf is het inmiddels 4 juni. De Coronaregels zijn sinds Pinksteren minder streng. Hoe gaat onze kerk met de nieuwe maatregelen om? Met dit bericht wil ik u vertellen over de ontwikkelingen en de meer »

Geplaatst in Nieuws, Recent geplaatst | Een reactie plaatsen

Viering Palmpasen 5 april 2020

Boekje – Palmzondag 5 april 2020

Geplaatst in Nieuws, Recent geplaatst, Voorpagina | Een reactie plaatsen

Mossel- en BBQ-avond 2018

Zaterdag 6 oktober. Om 14.05 uur ga ik even kijken naar de voorbereidingen van de Mossel- en BBQ-avond in de Zuidbuurt, waarvoor zich ruim 60 personen hebben aangemeld. Als ik het terrein van de familie van Leeuwen oprijdt, zijn de meer »

Geplaatst in Nieuws, Recent geplaatst | Een reactie plaatsen

Elisabethdag 15 november 2017

’’Oh die Elisabeth’’, die zo lekker koffie zet. Een tune uit het verleden, maar past nog in ’t heden! Zij heeft als attributen, Een kan en brood. maar heeft soms ook rozen, in haar schoot! De groep zorgt ieder jaar, meer »

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

Parochie-Organisatie

Informatie De Goede Herder Parochie: http://www.goedeherderparochie.nl/ De websites van de deelgemeenschappen kunt bereiken door op onderstaande links te klikken: deelgemeenschap HH. Andreas, Petrus en Paulus (Maassluis) deelgemeenschap H. Hart van Jezus (Schiedam) deelgemeenschap HH. Jacobus-Martinus (Schiedam) deelgemeenschap Sint Jan de Doper-Visitatie (Schiedam) deelgemeenschap Sint Liduina-OLV meer »

Geplaatst in Voorpagina | Reacties uitgeschakeld voor Parochie-Organisatie

Welkom

Welkom bij r.k. -parochie De Goede Herder. Deelgemeenschap Andreas, Petrus en Paulus Hier vind u informatie over de activiteiten van de r.k. -geloofsgemeenschap in Maassluis. Een vitale geloofsgemeenschap met een eigen plek in de stad. Een parochie die initiatieven ontplooit voor meer »

Geplaatst in Voorpagina | Reacties uitgeschakeld voor Welkom